Malam Nie Khalid Samad Bakal Kepanasan…

Malam ni sekali lagi akan menjadi malam yg agak panas utk Khalid Samad, MP Pas bagi Parlimen Shah Alam.

Riuh rendah dalam Pas Shah Alam yg dah sedia akan di bertambah panas dgn asakan bersepadu dari 3 tokoh politik yg suatu ketika dulu pernah menjadi rakan sebantal Pas dan Khalid Samad.

Zulkifli Noordin, Ibrahim Ali dan Ezam Noor akan berganding bahu malam ini utk merentap penguasaan khalid di Shah Alam yg dah sedia rapuh tu selain sebagai satu usaha tambahan utk melumpuhkan terus pengaruh Khalid Samad & Pas di Shah Alam.

Walaupun berdasarkan laporan culaan sokongan yg terkini menunjukkan Shah Alam dah pasti akan kembali ke tangan BN next PRU namun bukannya satu jaminan utk UMNO/BN serta gabungan Bebas anti PR berpeluk tubuh sambil goyang kaki.

Ceramah malam ini adalah lanjutan usaha-usaha berterusan bagi memastikan pengaruh Pas dan PKR tidak lagi mencengkam fikiran khalayak umum di parlimen Shah Alam.

Sebagai tanda sokongan anda bagi memastikan Pas & Khalid benar-benar angkat kaki dari bumi Shah Alam, amat elok sekali kalau kita semua malam ni yg mana berkelapangan datang beramai-ramai memeriahkan majlis yg akan bermula pd jam 8.00 malam nanti.

 

Bagi yg belum pernah sampai ke Kompleks tersebut ni aku bagi detail alamatnya;-

Jalan Pudina 24/39A

Seksyen 24, Shah Alam

Selangor (Kompleks Warga Emas, Seksyen 24)

 

Ataupun kalau tak sure macam mana nak pi, guna aja gps atau google maps utk memudahkan tunjuk arah. InsyaAllah malam ni aku pun akan turut hadir.

Tengok pada cuaca skang langit nampaknya cerah, kalau kekal cuaca baik sampai ke malam rasanya kehadiran akan lebih baik berbanding acara sebelumnya waktu Zulkifli Noordin datang ke Seksyen 8 tempohari.

Harap rakan-rakan bloggers yg berdekatan dapat hadir sama utk memeriahkan majlis. Kita gempur sampai Pas dan Khalid jadi kepanasan macam cacing yg menggelupur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s