Sempoi Tapi Menghiburkan…

Aku tak mboh cakap banyak, cuma nak kongsi artikel yg aku copy drpd blogger dTenggara. Sempoi saja penyampaiannya tapi menghiburkan cukup utk  menyebabkan aku senyum sendiri selama beberapa minit.

Selalunya artikel yg simple, tak banyak tulisan ayat lebih bermakna drpd satu artikel yg ada kalanya mencecah 1000 patah perkataan (macam selalu aku duk mengomel panjang berjela.. ha..ha..)

Tapi tu style masing2 la, takleh nak ubah dah kot.

Okla, takyah buang masa jom layan entry terbaru blogger Tenggara yg sempoi ni. Hangpa cam satu-satu gambar yg dia paparkan dan fikirkan sendiri.

PENYAMAR PALING HEBAT DUNIA

Biasanya selepas bangun pagi dan mandi, mata anda akan segar. pada ketika ini mudah untuk anda melihat penyamaran dalam gambar-gambar di bawah ini.

Cuba anda kenali binatang-binatang yang menyamar ini dan mana yang anda kenal, sila namakan diruangan komen. Uji berapa handalkah mata anda.

Sumber: Tenggara is Southeast

Ha..ha.. hanya 2 baris ayat saja tulisan oleh blogger Tenggara tapi nawaitu maksud postingnya dah memikat menyebabkan aku masih tak kering gusi. ha..ha..

One thought on “Sempoi Tapi Menghiburkan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s