Ambo Super PAS…

Ha..ha.. tak tahan sungguh aku duk gelak tiap kali aku tengok gambar ambo super Pas yg aku tempek kat bawah ni.

Adui la, dah dekat 2 minggu hempedu aku sampai skang duk senak sbb gelak tak ingat dunia. Nasib baik tak terkencing macam sorang mamat PKR yg berdemo satu ketika dulu tu.

Memang di akui la kalau bab fanatik pada parti, takde orang UMNO boleh lawan semangat gila & taksubnya penyokong Pas pada parti depa.

Depa puak Pas ni, kalau boleh semuanya nak kaler hijau putih termasuklah satu ketika dulu di Kelantan pembahagi jalan yg hitam putih tu pun depa pernah pi letak kaler jadi hijau putih.

Nah, aku tempek gambar yg di cedok drpd blog KelanaJaya utk tatapan korang, kalau time tension hangpa layan gambar ni confirm hati kembali tenang.. ka.. ka.. cuma tolong jgn sampai terkencing sudah la.

 

Harap-harap takdelah penyokong UMNO yg terfikir nak pakai spender biru putih atau merah putih dgn alasan nak lawan tahap fanatik brader kita kat atas ni. UMNO tak perlukan ‘ambo super UMNO’ utk menandingi tahap sewel penyokong Pas, cukuplah sekadar anda menyokong & mengundi BN dalam pilihanraya disamping meramaikan majlis anjuran parti.

One thought on “Ambo Super PAS…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s