Lancau Punya Wakil DAP…

Jelaslah takde kualiti dalam kepimpinan DAP, udahlah drpd atas bawak ke bawah si bapak, anak dan menantu menguasai parti.

Ni skang wakil rakyat payung terjun pulak tunjuk lagak kurang ajar.

Baru dapat kuasa secuit tahik hidung dah tunjuk lagak macam sial.

Sesuka mak pak dia ja nak cadangan tukar bendera negara.

Aku yakinlah mesti ada sesetengah balaci Pas dan PKR yg jenis akal suku inci yg akan sokong tindakan kurang ajar Manoharan yg mahu pakatan haram PR menukarkan bendera Malaysia jika depa dapat tawan Malaysia.

Kalau komunis latnatullah pun boleh di angkat jadi hero, setakat nak tukar bendera Malaysia dgn alasan hampir sama dgn bendera Amerika, mesti punya ada celaka dikalangan balaci & juak Pas serta PKR yg sokong cadangan ni. Mesti punya.

Hati bebudak Pas banyak yg jenis kering, takde semangat patriotik jadi jgn peliklah kalau ada sekor dua balaci Pas atau PKR yg akan defend Manoharan ni.

Bab mempertikaikan kemerdekaan negara, mempertikaikan bendera negara kita bukan first time berlaku. Bukan Manoharan seorang, ramai balaci Pas & PKR terutama dalam maya Internet ni pernah pandang hina bendera Malaysia.

Asal saja menghentam negara, hentam UMNO dan BN, apa saja modal, apa saja perkara hatta gadai maruah agama, bangsa dan negara puak-puak balaci Pas mesti akan sokong punya demi DAP.

Tak gitu wahai balaci Pas & PKR yg dikeldaikan DAP?

Link asal facebook ni http://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=272396599452181&id=100000455280366 dah di deleted oleh Manoharan, nasib baik ada yg sempat print screen.

One thought on “Lancau Punya Wakil DAP…

  1. Pingback: Bendera Malaysia: Pengetahuan Am Untuk DAP & PAS… « XPressMinda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s