UPDATE: Singa Tua 5, Harimau Malaya 3

Update:-

Malaysia tewas 3 – 5. Adui, agak mengecewakan tewas kepada Singapore. Harap permainan di Malaysia nanti dapat balas dendam la. Masih ada harapan.

Pada player Malaysia yg bermain bersungguh-sungguh tu, teruskan perjuangan. Yg kurang perform tu, masih ada masa utk upkan skill. Tolong la ye, demi negara kita.

…………………

Singapura jaringkan satu gol lagi. Skang 5-3, ntah sempat kejar atau tak. Banyak kena modified defender team negara ni.
…………………

Nampaknya ada kebangkitan di kalngan pemain Malaysia selepas beberapa pertukaran pemain. Skang kedudukan 4-3, ada harapan utk maju lebih ke depan.
…………………

Aiii.. lemah sekejap semangat tengok first half Malaysia kena belasah 4-1 dgn Singapore. Nampak macam perlawanan bola antara pelajar form 5 lawan budak darjah 5 je.

Awat yg lemah sangat barisan pertahanan Malaysia? Kurang-kurang 3 gol tu nampak macam mudah sangat bolos. Defender terlampau lemah atau keeper tengah gugup? Atau kedua-duanya.

Nak kata Singa tua tu hebat takde la sangat, hmm.. Takpelah tunggu second half pulak.

Agaknya gugup kot. Mudah-mudahan sempatlah kejar.

Kemenangan tempat lawan penting kalau nak teruskan hasrat memasuki pusingan seterusnya. Better 2, 3 player yg kurang perform tu kasi ganti la bagi orang lain pulak main.

Jangan sia-siakan peluang di masa ke-2 ni, teruskan perjuangan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s