Indonesia ‘Pasti’ Menang Kerana Air Ajaib

Habislah Pasukan Kebangsaan Malaysia. Confirm kalah terduduk dengan jaringan aggregat 15 – 3.

Segala dukun, senjata laser, wali band dan dewa group kini sedang bertapa membawa senjata ampuh dan air hikmat ajaib yg pasti bakal meruntuhkan semangat juang pemain Malaysia.

Semalam kita dikejutkan dgn ancaman senjata laser buatan sendiri yg dihasilkan dari kajian saintifik yg membolehkan buah dada dan lurah dendam Julia Perez memancarkan laser, kini giliran Pak Marzuib pula membawa senjata rahsia air ajaib.Kata-kata berikut di petik daripada web Kompas Bola;-

Marzuib menjelaskan, air yang dibawanya bukan sembarang air. Air yang berasal dari sumur sakti sumur banyumuda, menurut Marzuib, memiliki khasiat yang bisa membuat pasukan “Garuda” menang pada pertandingan nanti.

“Saya enggak ingin Indonesia kalah. Makanya, saya membawa air ini. Air tinggal dioleskan dan kaki mereka akan kuat. Potong kuping saya kalau enggak bermanfaat. Saya jamin menang,” ungkapnya.

Ha..ha.. memang ajaib sungguh.. ka..ka.. Macam-macam hal la Indon ni. Ada saja idea budus semata-mata nak menang bola. Ni kan kalau betul menang besar pasukan Indon ni, confirm la makin ramai artis dan mak datin kita yg pi bertapa kat sana utk ‘menurun’ ilmu supaya nampak cantik, body solid dan suami cari betina lain. ha..ha..ha..

Malam ni segalanya akan terjawab, aku jangka pasukan Malaysia confirm akan menjuarai Piala AFF Suzuki ni. Kita dah menang 3-0, malam ni paling tidak kita mampu tambah 2 gol lagi. Mungkin 2-0.

Ataupun utk sejukkan hati penyokong Indon yg diketahui bebal dan emosi melulu tu, mungkin kita boleh bagi satu jaringan sedekah sebelum di balas dengan 2 jaringan penampar jepun oleh pemain Malaysia. ha..ha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s